Personvern hos KantineXpressen

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler din personlige informasjon og hvordan du får tilgang til informasjonen vi har om deg. All personlig informasjon du gir oss er lagret sikkert og holdt konfidensielt. Informasjon lagres bare når du har etablert et positivt kundeforhold med oss, og vi lagrer ikke mer informasjon enn vi må lagre. Behandlingen av personopplysninger er underlagt gjeldende «Personopplysningslov». I samsvar med regelverket har vi utarbeidet interne rutiner for behandling av personopplysninger. Her må vi ta hensyn til kravene til informasjonssikkerhet og internkontroll.

KantineXpressen registrerer følgende opplysninger om ditt firma i vårt datasystem: 

• kontaktperson 

• organisasjonsnummer

• adresse, postnummer og poststed

• telefonnummer

• e-postadresse.

COOKIES

Hvis du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og kastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, setter vi også inn flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og skjermvisningen. Påloggingscookien varer i to dager, og skjermalternativet cookie varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen din vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, blir påloggingscookien slettet. Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en webanalysetjeneste levert av Google. Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler plassert på datamaskinen din.

Dette gjøres for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen om din bruk samlet inn av Capsule vil bli sendt til Google og lagret på serveren til det amerikanske selskapet. Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, rapportere aktivitet på nettstedet til nettstedseieren og tilby andre tjenester relatert til aktiviteten på nettstedet og internettbruk. Hvis det er en juridisk forpliktelse, eller hvis disse tredjepartene behandler informasjon på vegne av Google, kan Google også overføre denne informasjonen til tredjepart.

Hvordan sletter jeg informasjon? 

Du kan slette informasjon på forespørsel ved å kontakte oss.

 Utlevering av informasjon til tredjeparter? 

Tjenestegrossister tillater ikke bruk av tredjeparts informasjonskapsler i våre transaksjonsløsninger. Personlig informasjon vil ikke bli delt med eksterne tredjeparter. Dine rettigheter I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å få tilgang til dine egne personopplysninger, blant annet, og å be om retting eller sletting av ufullstendig eller feil informasjon om deg. Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke tilbake samtykke.

Dine rettigheter I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning har du blant annet rett til å få tilgang til dine egne personopplysninger og å be om retting eller sletting av ufullstendig eller feil informasjon om deg. Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke tilbake samtykke. Hvis du mener at Servicegrossistene AS ikke har overholdt rettighetene i personopplysningsloven, har du rett til å klage til den relevante tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon kan fås fra www.datatilsynet.no